Úvod 333326 Obalovaná NIVA a Madeland na českém trhu

Aktuality

Obalovaná NIVA a Madeland na českém trhu

29. 11. 2016

Obě novinky míří jak do gastronomických provozů, tak i k maloobchodnímu spotřebiteli. Jsou velmi výjimečné svojí chutí, konzistencí, barvou i vůní, takže si již dnes získávají spoustu příznivců, kteří milují obalované sýry a mají rádi změnu.

Madeta & Nowaco společně

V moderních prostorách Bidvest Opava přicházejí oba výrobky na svět při použití nejpokročilejších technologií a postupů. V době jejich vývoje byl již z výrobního procesu zcela vyloučen palmový tuk, na jejich obalech se tak budeme potkávat s novým zeleným logem „bez palmového tuku“. Toto logo začíná Bidvest postupně umisťovat na všechny obaly výrobků, k jejichž výrobě je použit rostlinný tuk (obalované sýry, řízky, květák, bramborové krokety apod.)

Obalovaný předsmažený Madeland

Madeland je polotvrdý sýr holandského typu s tvorbou ok uvnitř hmoty. Má smetanově žlutou barvu, vláčnou a pružnou konzistenci a delikátní oříškovo-mandlovou chuť.

Jednotlivé obalené porce váží 60g a jsou vykrojené do tvaru trojúhelníku. Po tepelné úpravě krásně vynikne výjimečná chuť i barva sýra. Obalovaný Madeland může v jídelníčku částečně nahradit celá desetiletí ničím nenahraditelný Eidam a zpestřit tak nabídku v jídelnách, restauracích i domácnostech.

Obalovaná předsmažená Jihočeská Niva

Niva je lahodný sýr typu roquefort s ušlechtilou modrozelenou plísní Penicillium roqueforti uvnitř hmoty. Vyniká slanou pikantní chutí a nezaměnitelnou ostrou vůní.

Porce mají tvar malých čtverečků o hmotnosti 17g. Pro svou výraznou chuť bude obalovaná Niva zejména vynikajícím doplňkem zeleninových salátů, ale svoje použití najde i jako doplněk sýrových mís nebo jako pochoutka k pivu či vínu.

Návod k přípravě

Ve fritovacím hrnci smažíme hluboce zmrazený obalovaný sýr při teplo­tě 180°C dozlatova. Na pánvi smažíme hluboce zmrazený obalovaný sýr v dostatečně silné vrstvě rozehřátého tuku po obou stranách dozlatova.

« Zpět na přehled aktualit