Filety z Aljašky 400g

maso z ryb - Štikozubec tichooceánský (Merluccius productus), oblast odlovu Tichý oceán FAO 67

Nerozmrazené filety lehce osolíme, položíme na plech a pečeme v troubě rozehřáté na 180°C cca 5 – 7 minut. Možno zapékat se sýrem a zeleninou.

Místo rybolovu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Jak ideálně připravit rybu?

Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Sed posuere consectetur