Filé s čočkou beluga

Filé NOWACO s čočkou beluga, petrželí a přílohovou zeleninovou směsí

Filé Nowaco necháme den předem rozmrznout v ledničce. Čočku beluga uvaříme dle návodu. Přílohovou zeleninovou směs Nowaco osmahneme na másle do měkka a osolíme. Filé Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji z obou stran cca 2 minuty. Petržel nakrájíme najemno a smícháme s čočkou a Přílohovou zeleninovou směsí Nowaco. Podáváme pokapané lehce citronem a olivovým olejem.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 400 g filé NOWACO

  • 350 g přílohové zeleniny NOWACO

  • 150 g čočky beluga

  • 4 lžíce olivového oleje

  • sůl a pepř

  • 50 g másla

  • 0,4 l rybího základu

  • Hrst čerstvé hladkolisté petržele

  • Citron