Filety na gril balené ve slanině s rajčaty a bazalkovou majonézou
Filety na gril balené ve slanině s rajčaty a bazalkovou majonézou
Filety si nakrájíme na kostky 3x3 cm. Osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Každou kostku obalíme v plátku slaniny a propíchneme špejlí společně s cherry rajčetem. Opékáme na grilu z obou stran dozlatova. Mezitím si do majonézy najemno nasekáme bazalku a dochutíme solí a pepřem. Podáváme i se špejlí jako teplé a netradiční jednohubky.
Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
300 g Filetů na gril Nowaco
-
200 g plátkové slaniny
-
250 g cherry rajčat
-
150 g majonézy
-
snítka bazalky
-
1 citron
-
sůl, pepř
-
špejle nebo větší párátka