Filety na gril balené ve slanině s rajčaty a bazalkovou majonézou

Filety na gril balené ve slanině s rajčaty a bazalkovou majonézou

Filety si nakrájíme na kostky 3x3 cm. Osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Každou kostku obalíme v plátku slaniny a propíchneme špejlí společně s cherry rajčetem. Opékáme na grilu z obou stran dozlatova. Mezitím si do majonézy najemno nasekáme bazalku a dochutíme solí a pepřem. Podáváme i se špejlí jako teplé a netradiční jednohubky.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 300 g Filetů na gril Nowaco

  • 200 g plátkové slaniny

  • 250 g cherry rajčat

  • 150 g majonézy

  • snítka bazalky

  • 1 citron

  • sůl, pepř

  • špejle nebo větší párátka