Filety z mořské štiky se salátem z mladých brambor

Filety z mořské štiky se salátem z mladých brambor

Brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Necháme vychladnout, nakrájíme na půlky, orestujeme na olivovém oleji dozlatova a přidáme máslo. Filety opečeme na másle z obou stran. V misce smícháme med, hořčici a majonézu. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky a nakrájíme listy z petrželky. Rybu natrháme na větší kusy a smícháme s bramborami, ředkvičkami a dresingem. Ozdobíme petrželkou a podáváme.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 1 balení filet z mořské štiky Nowaco

  • 400 g brambor grenaille

  • 50 g hrubozrnné hořčice

  • 50 g medu

  • 100 g majonézy

  • 8 ředkviček

  • 40 ml olivového oleje

  • 50 g másla

  • hladkolistá petržel

  • sůl, pepř