Filety z mořské štiky se salátem z mladých brambor
Filety z mořské štiky se salátem z mladých brambor
Brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Necháme vychladnout, nakrájíme na půlky, orestujeme na olivovém oleji dozlatova a přidáme máslo. Filety opečeme na másle z obou stran. V misce smícháme med, hořčici a majonézu. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky a nakrájíme listy z petrželky. Rybu natrháme na větší kusy a smícháme s bramborami, ředkvičkami a dresingem. Ozdobíme petrželkou a podáváme.

Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
1 balení filet z mořské štiky Nowaco
-
400 g brambor grenaille
-
50 g hrubozrnné hořčice
-
50 g medu
-
100 g majonézy
-
8 ředkviček
-
40 ml olivového oleje
-
50 g másla
-
hladkolistá petržel
-
sůl, pepř
