Italské risotto s mořským plody
Italské risotto s mořskými plody
Na olivovém oleji si zlehka opečeme nasekanou šalotku a česnek. Přidáme propláchnutou rýži. Ve chvíli, kdy nám šalotka začne lehce zlátnout, zalijeme vínem a necháme vyvařit. Poté osolíme a přilijeme vývar. Přiklopíme a necháme na mírném plameni vařit do změknutí. Po uvaření vmícháme máslo a parmazán. Na pánvi si opečeme mořský koktejl Nowaco. Zakápneme citronovou šťávou. Dle chuti osolíme a smícháme s rýží.

Suroviny:
4 porce, 40 minut
-
400 g rýže arborio
-
100 g šalotky
-
1 česnek
-
80 g parmazánu
-
60 g másla
-
200 ml bílého vína
-
400 ml zeleninového vývaru
-
olivový olej
-
2 balení mořského koktejlu Nowaco
