Jambalaya z plodů moře
Jambalaya z plodů moře
a orestujeme. Přidáme klobásku, cuketu, papriku a restujeme další 2 minuty. Nasypeme rýži, zalijeme vývarem a dusíme 15 minut. 5 minut před dovařením vmícháme propláchnutý mořský koktejl.
Před podáváním sypeme petrželkou a červenou cibulkou.

Suroviny:
-
300 g Mořského koktejlu Nowaco
-
1 lžička olivového oleje
-
1 stroužek rozdrceného česneku
-
chilli papričky nakrájené na nudličky
-
1 cibule na kostky
-
½ zelené papriky na kousky
-
50 g cukety na kolečka
-
80g pikantní klobásy na plátky
-
1 lžička jemně sekané natě z petržele
-
200g dlouhozrnné rýže
-
zeleninový vývar
-
červená cibulka
-
petrželka na ozdobu