Jambalaya z plodů moře

Jambalaya z plodů moře

a orestujeme. Přidáme klobásku, cuketu, papriku a restujeme další 2 minuty. Nasypeme rýži, zalijeme vývarem a dusíme 15 minut. 5 minut před dovařením vmícháme propláchnutý mořský koktejl.

Před podáváním sypeme petrželkou a červenou cibulkou.

Suroviny:

  • 300 g Mořského koktejlu Nowaco

  • 1 lžička olivového oleje

  • 1 stroužek rozdrceného česneku

  • chilli papričky nakrájené na nudličky

  • 1 cibule na kostky

  • ½ zelené papriky na kousky

  • 50 g cukety na kolečka

  • 80g pikantní klobásy na plátky

  • 1 lžička jemně sekané natě z petržele

  • 200g dlouhozrnné rýže

  • zeleninový vývar

  • červená cibulka

  • petrželka na ozdobu