Mahi mahi s koprovou omáčkou a bramborami

Mahi mahi s koprovou omáčkou a bramborami

Rybu osolíme a opepříme. Opečeme na cca polovině másla kůží dolů. Po opečení rybu vyndáme a přidáme na pánev zbytek másla. Zaprášíme moukou a opečeme. Poté zalijeme zeleninovým vývarem. Přilijeme smetanu, citronovou šťávu, cukr, sůl a povaříme cca 5 minut. Přidáme kopr, promícháme a necháme „rozvonět. Do omáčky vrátíme prohřát rybu a podáváme s vařeným bramborem.

Suroviny:

2 porce, 20 minut

  • 1 balení Mahi Mahi Nowaco

  • 1 kopr v nálevu

  • 50 g másla

  • 1 lžíce hladké mouky

  • 100 ml smetany

  • 100 ml zeleninového vývaru

  • 300 g vařených brambor grenaille

  • 1 citron

  • 2 lžíce cukru