Mahi mahi s koprovou omáčkou a bramborami
Mahi mahi s koprovou omáčkou a bramborami
Rybu osolíme a opepříme. Opečeme na cca polovině másla kůží dolů. Po opečení rybu vyndáme a přidáme na pánev zbytek másla. Zaprášíme moukou a opečeme. Poté zalijeme zeleninovým vývarem. Přilijeme smetanu, citronovou šťávu, cukr, sůl a povaříme cca 5 minut. Přidáme kopr, promícháme a necháme „rozvonět“. Do omáčky vrátíme prohřát rybu a podáváme s vařeným bramborem.

Suroviny:
2 porce, 20 minut
-
1 balení Mahi Mahi Nowaco
-
1 kopr v nálevu
-
50 g másla
-
1 lžíce hladké mouky
-
100 ml smetany
-
100 ml zeleninového vývaru
-
300 g vařených brambor grenaille
-
1 citron
-
2 lžíce cukru
