Mahi mahi s rajčatovou omáčkou

Mahi mahi s rajčatovou omáčkou

Šalotku nakrájíme na tenké měsíčky a orestujeme na oleji dozlatova. Přidáme na plátky nakrájený česnek, kapary a rozpůlená cherry rajčata. Po chvíli přidáme rajčata v plechovce a tymián. Vaříme 20–25 minut. Osolíme, opepříme a dle chuti přidáme cukr. Mahi Mahi rozmrazíme, osušíme a osolíme. Pečeme z obou stran na pánvi na rozehřátém másle.

Hotovou rybu s rajčatovou omáčkou ozdobíme bazalkou a podáváme s bagetou.

Suroviny:

2 porce, 40 minut

  • 1 balení Mahi Mahi Nowaco

  • 2 plechovky rajčat

  • 8 ks cherry rajčat

  • 2 šalotky

  • 2 stroužky česneku

  • hrstka kaparů

  • 5 filetů z ančoviček

  • sůl

  • pepř

  • cukr na dochucení

  • 3 větvičky tymiánu

  • bageta

  • 30 ml olivového oleje

  • 30 g másla

  • čerstvá bazalka