Mahi mahi s rajčatovou omáčkou
Mahi mahi s rajčatovou omáčkou
Šalotku nakrájíme na tenké měsíčky a orestujeme na oleji dozlatova. Přidáme na plátky nakrájený česnek, kapary a rozpůlená cherry rajčata. Po chvíli přidáme rajčata v plechovce a tymián. Vaříme 20–25 minut. Osolíme, opepříme a dle chuti přidáme cukr. Mahi Mahi rozmrazíme, osušíme a osolíme. Pečeme z obou stran na pánvi na rozehřátém másle.
Hotovou rybu s rajčatovou omáčkou ozdobíme bazalkou a podáváme s bagetou.

Suroviny:
2 porce, 40 minut
-
1 balení Mahi Mahi Nowaco
-
2 plechovky rajčat
-
8 ks cherry rajčat
-
2 šalotky
-
2 stroužky česneku
-
hrstka kaparů
-
5 filetů z ančoviček
-
sůl
-
pepř
-
cukr na dochucení
-
3 větvičky tymiánu
-
bageta
-
30 ml olivového oleje
-
30 g másla
-
čerstvá bazalka
