Mahi mahi v tomatové omáčce s olivami

Mahi mahi v tomatové omáčce s olivami

Filety Mahi Mahi osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme pár minut odstát. Opečeme zprudka na olivovém oleji a vyndáme. Zpět do pánve vložíme nasekaný česnek a zlehka opečeme. Přidáme olivy, kapary a drcená rajčata a vrátíme nazpět rybu. Podusíme pod pokličkou cca 10 minut. Pro zvýraznění chuti můžeme pokapat citronem. Nakonec přidáme trhané lístky bazalky. Servírujeme s oblíbeným druhem těstovin.

Suroviny:

2 porce, 25 minut

  • 1 balení Mahi Mahi porce Nowaco

  • 1 plechovka drcených rajčat

  • 2 stroužky česneku

  • snítka bazalky

  • 1 lžíce kaparů

  • 2 lžíce černých oliv

  • sůl, pepř

  • citron

  • olivový olej