Mahi mahi v tomatové omáčce s olivami
Mahi mahi v tomatové omáčce s olivami
Filety Mahi Mahi osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme pár minut odstát. Opečeme zprudka na olivovém oleji a vyndáme. Zpět do pánve vložíme nasekaný česnek a zlehka opečeme. Přidáme olivy, kapary a drcená rajčata a vrátíme nazpět rybu. Podusíme pod pokličkou cca 10 minut. Pro zvýraznění chuti můžeme pokapat citronem. Nakonec přidáme trhané lístky bazalky. Servírujeme s oblíbeným druhem těstovin.

Suroviny:
2 porce, 25 minut
-
1 balení Mahi Mahi porce Nowaco
-
1 plechovka drcených rajčat
-
2 stroužky česneku
-
snítka bazalky
-
1 lžíce kaparů
-
2 lžíce černých oliv
-
sůl, pepř
-
citron
-
olivový olej
