Pečený pstruh s jarním salátkem
Pečený pstruh s jarním salátkem
80 ml olivového oleje smícháme se šťávou z pomeranče a jednoho citronu. Lehce osolíme. Oloupanou řepu a fenykl nakrájíme na tenké plátky. Ředkvičky a little gem na čtvrtiny.
Na pánvi s olivovým olejem opečeme omytého a osušeného pstruha. Restujeme z každé strany 5 minut. Přidáme máslo, tymián, sůl a pepř. Pstruha podáváme se zeleninovým salátem přelitým dresingem z pomeranče.

Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
1 balení Pstruha Nowaco
-
2 saláty little gem
-
1 fenykl
-
8 ředkviček
-
1 červená řepa
-
1 pomeranč
-
2 citrony
-
100 ml olivového oleje
-
máslo
-
sůl, pepř
-
čerstvý tymián
