Pečený pstruh s jarním salátkem

Pečený pstruh s jarním salátkem

80 ml olivového oleje smícháme se šťávou z pomeranče a jednoho citronu. Lehce osolíme. Oloupanou řepu a fenykl nakrájíme na tenké plátky. Ředkvičky a little gem na čtvrtiny.

Na pánvi s olivovým olejem opečeme omytého a osušeného pstruha. Restujeme z každé strany 5 minut. Přidáme máslo, tymián, sůl a pepř. Pstruha podáváme se zeleninovým salátem přelitým dresingem z pomeranče.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 1 balení Pstruha Nowaco

  • 2 saláty little gem

  • 1 fenykl

  • 8 ředkviček

  • 1 červená řepa

  • 1 pomeranč

  • 2 citrony

  • 100 ml olivového oleje

  • máslo

  • sůl, pepř

  • čerstvý tymián