Pstruh s cuketovým salátem

Pstruh s cuketovým salátem

Pomerančovou šťávu smícháme s 50 ml olivového oleje. Dle chuti osolíme. Sušený česnek a cibuli smícháme s majonézou. Pstruha Nowaco orestujeme na olivovém oleji cca 3 minuty z každé strany. Osolíme a opepříme. Cuketu a ředkev nakrájíme na tenké proužky pomocí škrabky. Smícháme s pomerančovým dresingem a najemno nakrájenou pažitkou. Pstruha Nowaco servírujeme s cuketovým salátkem a česnekovo-bylinkovou majonézou.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 1 pstruh Nowaco 450 g

  • 1 cuketa

  • 1 bílá ředkev

  • 150 g majonézy

  • 2 g sušeného česneku

  • 2 g sušené cibule

  • 70 ml olivového oleje

  • 20 g pažitky

  • šťáva z půlky pomeranče

  • sůl, pepř