Pstruh s cuketovým salátem
Pstruh s cuketovým salátem
Pomerančovou šťávu smícháme s 50 ml olivového oleje. Dle chuti osolíme. Sušený česnek a cibuli smícháme s majonézou. Pstruha Nowaco orestujeme na olivovém oleji cca 3 minuty z každé strany. Osolíme a opepříme. Cuketu a ředkev nakrájíme na tenké proužky pomocí škrabky. Smícháme s pomerančovým dresingem a najemno nakrájenou pažitkou. Pstruha Nowaco servírujeme s cuketovým salátkem a česnekovo-bylinkovou majonézou.
Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
1 pstruh Nowaco 450 g
-
1 cuketa
-
1 bílá ředkev
-
150 g majonézy
-
2 g sušeného česneku
-
2 g sušené cibule
-
70 ml olivového oleje
-
20 g pažitky
-
šťáva z půlky pomeranče
-
sůl, pepř