Risotto s jemnou francouzskou zeleninovou směsí a rybou Mahi Mahi

Risotto s jemnou francouzskou zeleninovou směsí a rybou Mahi Mahi

Pórek nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji necháme zpěnit najemno nakrájenou šalotku. Přidáme suchou rýži a krátce opražíme. Zalijeme bílým vínem a necháme ho vyvařit. Poté přidáme jemnou zeleninovou směs Nowaco a naléváme postupně po naběračkách vývar. Vaříme, dokud rýže nebude měkká.

Rybu Mahi Mahi osolíme, zakápneme citronem a pečeme na másle společně s pórkem pár minut z obou stran. Až je rýže měkká, přidáme parmezán, máslo, pórek a kousky ryby Mahi Mahi. Zamícháme, dochutíme solí a pepřem a můžeme podívat.

Suroviny:

4 porce, 30 minut

  • 1 balení Mahi Mahi Nowaco

  • 1 l vývaru

  • 1 pórek

  • 1 šalotka

  • olivový olej

  • 200 g rýže arborio

  • 200 g jemné zeleninové směsi Nowaco

  • 40 g parmezánu

  • sůl

  • 50 ml bílého vína

  • pepř

  • máslo

  • 1 citron