Risotto s jemnou francouzskou zeleninovou směsí a rybou Mahi Mahi
Risotto s jemnou francouzskou zeleninovou směsí a rybou Mahi Mahi
Pórek nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji necháme zpěnit najemno nakrájenou šalotku. Přidáme suchou rýži a krátce opražíme. Zalijeme bílým vínem a necháme ho vyvařit. Poté přidáme jemnou zeleninovou směs Nowaco a naléváme postupně po naběračkách vývar. Vaříme, dokud rýže nebude měkká.
Rybu Mahi Mahi osolíme, zakápneme citronem a pečeme na másle společně s pórkem pár minut z obou stran. Až je rýže měkká, přidáme parmezán, máslo, pórek a kousky ryby Mahi Mahi. Zamícháme, dochutíme solí a pepřem a můžeme podívat.
Suroviny:
4 porce, 30 minut
-
1 balení Mahi Mahi Nowaco
-
1 l vývaru
-
1 pórek
-
1 šalotka
-
olivový olej
-
200 g rýže arborio
-
200 g jemné zeleninové směsi Nowaco
-
40 g parmezánu
-
sůl
-
50 ml bílého vína
-
pepř
-
máslo
-
1 citron