Sendvič s filety z aljašky a fenyklem
Sendvič s filety z aljašky a fenyklem
Filety z Aljašky osolíme a opečeme z obou stran na pánvi s olivovým olejem. Okurky nastrouháme nahrubo. Kapary a petržel nakrájíme najemno. Vše smícháme v misce s majonézou a lákem z okurek. Fenykl nakrájíme na tenké plátky a smícháme s olivovém olejem a citronovou šťávou. Osolíme a opepříme dle chuti. Housku opečeme na másle. Poté ji potřeme tatarkou a poklademe filety natrhanými na větší kusy. Na ně položíme fenyklový salátek a přiklopíme druhou polovinou housky.

Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
2 hamburgerové housky
-
1 balení Filetů z Aljašky Nowaco
-
1 fenykl
-
100 g majonézy
-
20 g kyselých okurek
-
10 g láku z okurek
-
20 g kapar
-
5 g petržele
-
10 g másla
-
20 g olivového oleje + na pečení
-
5 g citronové šťávy
-
sůl, pepř
