Sendvič s filety z aljašky a fenyklem

Sendvič s filety z aljašky a fenyklem

Filety z Aljašky osolíme a opečeme z obou stran na pánvi s olivovým olejem. Okurky nastrouháme nahrubo. Kapary a petržel nakrájíme najemno. Vše smícháme v misce s majonézou a lákem z okurek. Fenykl nakrájíme na tenké plátky a smícháme s olivovém olejem a citronovou šťávou. Osolíme a opepříme dle chuti. Housku opečeme na másle. Poté ji potřeme tatarkou a poklademe filety natrhanými na větší kusy. Na ně položíme fenyklový salátek a přiklopíme druhou polovinou housky.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 2 hamburgerové housky

  • 1 balení Filetů z Aljašky Nowaco

  • 1 fenykl

  • 100 g majonézy

  • 20 g kyselých okurek

  • 10 g láku z okurek

  • 20 g kapar

  • 5 g petržele

  • 10 g másla

  • 20 g olivového oleje + na pečení

  • 5 g citronové šťávy

  • sůl, pepř