Těstoviny s tilápií po toskánsku

Těstoviny s tilápií po toskánsku

Těstoviny uvaříme dle návodu. Z másla a mouky uděláme jíšku. Česnek nakrájíme na tenké plátky a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme špenát, rajčatový protlak, dijonskou hořčici, nakrájená sušená rajčata, jíšku a mletou papriku. Zalijeme vývarem, smetanou, osolíme a opepříme. Tilápii Nowaco osolíme a restujeme z obou stran na pánvi s olivovým olejem. Podáváme přelité omáčkou.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 1 balení tilápie Nowaco

  • 1 vanička baby špenátu

  • 2 stroužky česneku

  • 1 lžička mleté papriky

  • 100 g sušených rajčat

  • 2 lžičky dijonské hořčice

  • 1 lžička rajčatového protlaku

  • 1 lžíce hladké mouky

  • 1 lžíce másla

  • 200 ml vývaru

  • 200 ml smetany ke šlehání

  • 200 g těstovin

  • sůl, pepř

  • 1 lžíce olivového oleje