Tilápie s česnekovým špenátem

Tilápie s česnekovým špenátem

Tilápii necháme rozmrznout, poté osolíme a opepříme. Změklé máslo smícháme s nasekanými bylinkami, drceným česnekem a šťávou z citronu. Rybu potřeme máslovou směsí a necháme chvíli odpočinout. Poté pečeme v troubě s trochou olivového oleje při 180 °C cca 15 minut. Listový špenát Nowaco uvaříme v hrnci s trochou osolené vody. Scedíme a přimícháme prolisovaný česnek. Ještě chvíli povaříme a podáváme s pečenou rybou.

Suroviny:

3 porce, 20 minut

  • 2 balení Tilápie Nowaco

  • 800 g mraženého listového špenátu Nowaco

  • máslo

  • větvička tymiánu

  • větvička rozmarýnu

  • olivový olej

  • sůl

  • citron

  • 6 stroužků česneku