Tilápie s česnekovým špenátem
Tilápie s česnekovým špenátem
Tilápii necháme rozmrznout, poté osolíme a opepříme. Změklé máslo smícháme s nasekanými bylinkami, drceným česnekem a šťávou z citronu. Rybu potřeme máslovou směsí a necháme chvíli odpočinout. Poté pečeme v troubě s trochou olivového oleje při 180 °C cca 15 minut. Listový špenát Nowaco uvaříme v hrnci s trochou osolené vody. Scedíme a přimícháme prolisovaný česnek. Ještě chvíli povaříme a podáváme s pečenou rybou.

Suroviny:
3 porce, 20 minut
-
2 balení Tilápie Nowaco
-
800 g mraženého listového špenátu Nowaco
-
máslo
-
větvička tymiánu
-
větvička rozmarýnu
-
olivový olej
-
sůl
-
citron
-
6 stroužků česneku
