Tilápie s máslovými fazolemi a rajčaty

Tilápie s máslovými fazolemi a rajčaty

Cibuli a česnek nakrájíme na plátky a orestujeme na olivovém oleji cca 7-8 minut. Přidáme fenyklová semínka, plechovku rajčat, napůl rozkrájená cherry rajčata a přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni cca 15 minut. Nakonec přidáme máslové fazole, osolíme a opepříme. Hotovou omáčku přendáme do zapékací mísy a navrch položíme Tilápii Nowaco. V misce smícháme parmazán, strouhanku, nadrobno nakrájený rozmarýn a touto směsí Tilápii Nowaco posypeme. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 15-20 minut.

Suroviny:

2 porce, 45 minut

  • 2 filety Tilápie Nowaco

  • 2 lžičky olivového oleje

  • 1 cibule

  • 2 stroužky česneku

  • 0.5 lžičky fenyklových semínek

  • 400 g konzervovaných rajčat

  • 400 g máslových fazolí

  • 100 g cherry rajčat

  • 35 g strouhanky

  • větvička čerstvého rozmarýnu

  • 25 g parmazánu