Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem

Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem

Tilápii necháme rozmrznout, poté osolíme a opepříme. Změklé máslo smícháme s nasekanými bylinkami, drceným česnekem a šťávou z citronu. Rybu potřeme máslovou směsí a necháme chvíli odpočinout. Poté pečeme v troubě s trochou olivového oleje při 180 °C cca 15 minut. Listový špenát Nowaco uvaříme v hrnci s trochou osolené vody. Scedíme a přimícháme prolisovaný česnek. Ještě chvíli povaříme a podáváme s pečenou rybou.

Suroviny:

2 porce, 25 minut

  • 1 balení filetů z tilápie Nowaco

  • 50 g sójové omáčky

  • 50 g arašídového másla

  • 50 ml rýžového vína

  • 2 stroužky česneku

  • 30 g sekaných arašídů

  • 5 g sezamu

  • 2 ks salátu pak choi

  • snítka koriandru

  • 1 limetka

  • kukuřičný škrob