Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
Tilápii necháme rozmrznout, poté osolíme a opepříme. Změklé máslo smícháme s nasekanými bylinkami, drceným česnekem a šťávou z citronu. Rybu potřeme máslovou směsí a necháme chvíli odpočinout. Poté pečeme v troubě s trochou olivového oleje při 180 °C cca 15 minut. Listový špenát Nowaco uvaříme v hrnci s trochou osolené vody. Scedíme a přimícháme prolisovaný česnek. Ještě chvíli povaříme a podáváme s pečenou rybou.

Suroviny:
2 porce, 25 minut
-
1 balení filetů z tilápie Nowaco
-
50 g sójové omáčky
-
50 g arašídového másla
-
50 ml rýžového vína
-
2 stroužky česneku
-
30 g sekaných arašídů
-
5 g sezamu
-
2 ks salátu pak choi
-
snítka koriandru
-
1 limetka
-
kukuřičný škrob
