Treska na bylinkách s lehkým salátkem
Treska na bylinkách s lehkým salátkem
Škrabkou na zeleninu uděláme z cukety a bílé ředkve tenké proužky. Cherry rajčata rozpůlíme, little gem rozdělíme na čtvrtky. V misce smícháme 120 ml olivového oleje, šťávu z citronu, pomeranče a limetky.
Dle chuti osolíme. Na rozpálené pánvi s olivovým olejem orestujeme tresku z obou stran. Osolíme a opepříme. Nakonec přidáme máslo a tymián. Na talíř servírujeme tresku se salátem posypané najemno nasekanou pažitkou

Suroviny:
2 porce, 25 minut
-
1 balení Aljašské tresky premium Nowaco
-
150 ml olivového oleje
-
20 g másla
-
šťáva z půlky citronu
-
šťáva z půlky pomeranče
-
šťáva z půlky limetky
-
1 cuketa
-
1 bílá ředkev
-
3 saláty little gem
-
10 cherry rajčat
-
20 g pažitky
-
10 g tymiánu
-
sůl, pepř
