Americké brambory do trouby kořeněné 750g

Bramborové výrobky

Americké brambory do trouby
kořeněné 750g

Americké kořeněné brambory se slupkou jsou určeny především zákazníkům, kteří milují brambové přílohy a nemají chuť ani čas na krájení a přípravu brambor. To vše již je připraveno. Stačí vložit dotrouby a za pár minut je příloha hotová. Slupka, kterou brambory mají zabrání přílišnému vyschnutí a příloha si tak zachová svoji přirozenou chuť. Kořeněná příchuť brambor dodá vašemu večeru či obědu říz.

Dobrou chuť.

Parametry produktu

Hmotnost:
750 g

Skladovací teplota:
-18 °C

Aljašská treska s pikantní karotkou

Aljašská treska s pikantní karotkou

Filety aljašské tresky necháme rozmrazit při pokojové teplotě a osušíme papírovou utěrkou. Smícháme česnek, sůl, nadrobno nakrájenou chilli papričku a směsí potřeme ryby. Filety rozložíme do malého pekáčku těsně vedle sebe, zalijeme olejem a necháme marinovat. Troubu předehřejeme na 180° C a ryby v ní pečeme cca 20 min. Po upečení fi lety položíme na talíř a připravíme zálivku:

Smícháme citronovou šťávu, cukr a vodku se 4 lžícemi horkého výpeku z ryby. Touto zálivkou ryby přelijeme.

Příprava pikantní karotky: V kastrolu nebo grilovací pánvi na oleji osmahneme mrkev po dobu cca 6 minut. Přidáme kmín a chilli pastu. Podlijeme, osolíme a dusíme ještě 2 minuty. Nakonec vmícháme nasekaný koriandr. Servírujeme jako přílohu k aljašské tresce.

Suroviny:

  • 800 g Aljašské tresky Nowaco 400 g

  • Mini mrkve Nowaco

  • 3 stroužky česneku

  • 1 červená chilli paprička

  • 150 ml panenského olivového oleje

  • 2 lžíce citronové šťávy

  • třtinový cukr

  • 1 lžíce vodky

  • 2 lžičky římského kmínu

  • 2 lžičky chilli pasty

  • koriandr

  • sůl