Máslo necháme pomalu rozpouštět do lehce hnědé barvy cca 30–40 minut. Poté přecedíme přes cedník a plátno, nebo kus papíru. Umyté brambory uvaříme v osolené vodě. Piniové oříšky opražíme na suché pánvi. Šalotku nakrájíme na malé kostičky a orestujeme na lžíci přepuštěného másla, dokud nebude mít zlatohnědou barvu. Do šalotky přidáme pinie, sójovou omáčku, citronovou šťávu a zbytek přepuštěného másla. Uvařené brambory rozpůlíme a orestujeme spolu s fazolovými lusky Nowaco na olivovém oleji, osolíme a opepříme. Aljašskou tresku Nowaco orestujeme na olivovém oleji a dochutíme solí a pepřem. Před servírováním do omáčky přidáme citronovou kůru. Brambory a fazolky promícháme s na čtvrtky nakrájenou ředkvičkou a najemno nakrájenou pažitkou a petrželí.
Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
Kralupy nad Vltavou 278 01
IČ: 28234642
DIČ: CZ28234642