Aljašská treska v papilotě

Aljašská treska s květákovou variací

Povolené kousky Aljašské tresky Nowaco osolíme, opepříme a zlehka pokapeme citronovou šťávou. Vystřihneme si kruh z pečicího papíru cca 40 cm v průměru a do něj vložíme zeleninovou směs Nowaco a oloupané brambory. Přidáme Aljašskou tresku, máslo a bylinky. Papír přeložíme a důkladně ohneme okraje tak, aby nedocházelo k úniku páry. Pečeme v troubě při 180 °C 25 minut. Servírujeme v papilote, kterou otevíráme až těsně před konzumací.

Suroviny:

4 porce, 40 minut

  • 1 balení Aljašské tresky Nowaco

  • tymián

  • rozmarýn

  • citron

  • 50 g másla

  • sůl, pepř

  • oblíbená mražená zeleninová směs Nowaco

  • 600 g brambor