Aljašská treska v papilotě
Aljašská treska s květákovou variací
Povolené kousky Aljašské tresky Nowaco osolíme, opepříme a zlehka pokapeme citronovou šťávou. Vystřihneme si kruh z pečicího papíru cca 40 cm v průměru a do něj vložíme zeleninovou směs Nowaco a oloupané brambory. Přidáme Aljašskou tresku, máslo a bylinky. Papír přeložíme a důkladně ohneme okraje tak, aby nedocházelo k úniku páry. Pečeme v troubě při 180 °C 25 minut. Servírujeme v papilote, kterou otevíráme až těsně před konzumací.

Suroviny:
4 porce, 40 minut
-
1 balení Aljašské tresky Nowaco
-
tymián
-
rozmarýn
-
citron
-
50 g másla
-
sůl, pepř
-
oblíbená mražená zeleninová směs Nowaco
-
600 g brambor
