Asijský salát s rybím filé Nowaco a teriyaki omáčkou

40min

Příprava pokrmu

Mrkev a okurku nakrájíme na tenké proužky. Suroviny na dresink smícháme společně se zeleninou, osolíme a opepříme. Filé Nowaco osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na sezamovém oleji z obou stran dozlatova. Rybu servírujeme na zeleninovém salátu posypanou sezamovými semínky a zalitou sójovou a teriyaky omáčkou.

suroviny

  • Na 2 porce
  • Na rybu:
  • 1 balení filé Nowaco 400 g
  • 100 ml teriyaki omáčky
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce sezamového oleje nebo řepkového oleje
  • sezamová semínka na posypání
  • sůl a pepř
  • Na asijský salát:
  • 1 okurka
  • 1 mrkev
  • hrst čerstvého koriandru
  • 2 lžíce rýžového octa
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 1 lžička medu nebo cukru
  • sezamová semínka na posypání
  • sůl a pepř

Produkty použité v tomto receptu

Filé NOWACO