Filé NOWACO s máslovými fazolemi a kapustou

Filé NOWACO s máslovými fazolemi a kapustou

Jarní cibulku a česnek nakrájíme najemno, kapustu nakrájíme na větší kusy. Zeleninu orestujeme na olivovém oleji cca 5 minut. Poté vlijeme vývar, nasypeme uzenou papriku, mouku a máslové fazole. Promícháme a vaříme do zhoustnutí omáčky. Filé z Aljašky orestujeme z každé strany 3 minuty a servírujeme společně s fazolemi.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 400 g filé z Aljašky Nowaco

  • 600 g máslových fazolí v nálevu

  • 200 g kapusty

  • 300 ml slepičího vývaru

  • 10 g česneku

  • 20 g olivového oleje

  • 5 g uzené papriky

  • 5 g mouky

  • 50 g jarní cibulky

  • sůl, pepř