Filé NOWACO s máslovými fazolemi a kapustou

30min

Příprava pokrmu

Jarní cibulku a česnek nakrájíme najemno, kapustu nakrájíme na větší kusy. Zeleninu orestujeme na olivovém oleji cca 5 minut. Poté vlijeme vývar, nasypeme uzenou papriku, mouku a máslové fazole. Promícháme a vaříme do zhoustnutí omáčky. Filé z Aljašky orestujeme z každé strany 3 minuty a servírujeme společně s fazolemi.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 400 g filé z Aljašky Nowaco
  • 600 g máslových fazolí v nálevu
  • 200 g kapusty
  • 300 ml slepičího vývaru
  • 10 g česneku
  • 20 g olivového oleje
  • 5 g uzené papriky
  • 5 g mouky
  • 50 g jarní cibulky
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

Treska svíčková 400 g