Filé Nowaco rozložíme na pečicí papír, zakápneme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Pečeme v předehřáté troubě při 180°C cca 20 minut. Pórek nakrájíme na kolečka, česnek na tenké plátky. Do hrnce nalijeme olivový olej a orestujeme pórek. Po cca 2 minutách přidáme česnek a po dalších 2 minutách kapary. Přidáme mouku, promícháme a vlijeme bílé víno, creme fraiche, smetanu ke šlehání, obě hořčice, tymián, bobkový list a muškátový oříšek. Vaříme cca 5 minut na mírném ohni, dochutíme solí a pepřem. Brambory uvaříme do měkka. Po uvaření je vyšleháme do hladké směsi s horkým mlékem, studeným máslem, najemno nakrájenou pažitkou a solí. Najemno nakrájenou petrželku vmícháme do omáčky. Filé Nowaco servírujeme na bramborovém pyré přelité omáčkou.
Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
Kralupy nad Vltavou 278 01
IČ: 28234642
DIČ: CZ28234642