Filety z Aljašky s bulgurem a sušenými rajčátky

Filety z Aljašky s bulgurem a sušenými rajčátky

Bulgur uvaříme dle návodu. Na kousky nakrájená čerstvá rajčata orestujeme na olivovém oleji. Sušená rajčata nakrájíme na malé kousky a smícháme s bulgurem, olivovým olejem, olivami a opečenými rajčaty. Osolíme, opepříme a vmícháme najemno nakrájenou petržel. Filety z Aljašky Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s olivovým olejem. Přidáme tymián, máslo a citronovou šťávu. Podáváme společně s hotovým bulgurem.

Suroviny:

4 porce, 30 minut

  • 1 balení Filetů z Aljašky Nowaco

  • 500 g bulguru

  • černé olivy dle chuti

  • 150 g sušených rajčat

  • 1 citron

  • 50 g žlutých cherry rajčat

  • 50 g červených cherry rajčat

  • hladkolistá petržel

  • máslo

  • olivový olej

  • sůl

  • pepř

  • čerstvý tymián