Filety z Aljašky s bulgurem a sušenými rajčátky
Filety z Aljašky s bulgurem a sušenými rajčátky
Bulgur uvaříme dle návodu. Na kousky nakrájená čerstvá rajčata orestujeme na olivovém oleji. Sušená rajčata nakrájíme na malé kousky a smícháme s bulgurem, olivovým olejem, olivami a opečenými rajčaty. Osolíme, opepříme a vmícháme najemno nakrájenou petržel. Filety z Aljašky Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s olivovým olejem. Přidáme tymián, máslo a citronovou šťávu. Podáváme společně s hotovým bulgurem.
Suroviny:
4 porce, 30 minut
-
1 balení Filetů z Aljašky Nowaco
-
500 g bulguru
-
černé olivy dle chuti
-
150 g sušených rajčat
-
1 citron
-
50 g žlutých cherry rajčat
-
50 g červených cherry rajčat
-
hladkolistá petržel
-
máslo
-
olivový olej
-
sůl
-
pepř
-
čerstvý tymián