Filety z aljašky s tarhoňou, sušenými rajčaty a crème fraîche

Filety z aljašky s tarhoňou, sušenými rajčaty a crème fraîche

Tarhoňu uvaříme dle návodu. Na pánvi opečeme na másle filety z Aljašské tresky. Sušená rajčata a olivy nakrájíme na půlky a smícháme s tarhoňou. Ochutíme trochou oleje, solí, pepřem a nasekanou petrželkou. Pažitku nakrájíme nadrobno, smícháme s crème fraîche a osolíme. Aljašskou tresku podáváme s tarhoňou a bylinkovým crème fraîche.

Suroviny:

2 porce, 25 minut

  • 1 balení Filetů z Aljašky Nowaco     

  • 140 g tarhoni

  • 80 g sušených rajčat

  • 80 g oliv

  • 200 ml crème fraîche

  • čerstvá petrželka

  • čerstvá pažitka

  • 50 g másla

  • olivový olej

  • sůl, pepř