Filety z aljašky s tarhoňou, sušenými rajčaty a crème fraîche
Filety z aljašky s tarhoňou, sušenými rajčaty a crème fraîche
Tarhoňu uvaříme dle návodu. Na pánvi opečeme na másle filety z Aljašské tresky. Sušená rajčata a olivy nakrájíme na půlky a smícháme s tarhoňou. Ochutíme trochou oleje, solí, pepřem a nasekanou petrželkou. Pažitku nakrájíme nadrobno, smícháme s crème fraîche a osolíme. Aljašskou tresku podáváme s tarhoňou a bylinkovým crème fraîche.

Suroviny:
2 porce, 25 minut
-
1 balení Filetů z Aljašky Nowaco
-
140 g tarhoni
-
80 g sušených rajčat
-
80 g oliv
-
200 ml crème fraîche
-
čerstvá petrželka
-
čerstvá pažitka
-
50 g másla
-
olivový olej
-
sůl, pepř
