Filety z aljašky se smetanovou omáčkou
Filety z aljašky se smetanovou omáčkou
Papriku nakrájíme na kostičky a restujeme na pánvi s olivovým olejem. Přidáme na plátky pokrájený česnek a po chvíli špenát. Přidáme obě smetany a parmezán. Dochutíme solí a pepřem. Povaříme cca 5 minut. Filety opečeme na pánvi z obou stran cca 3 minuty. Přidáme máslo a dochutíme solí. Servírujeme se smetanovou omáčkou.

Suroviny:
2 porce, 25 minut
-
1 bal Filety z Aljašky Nowaco 400 g
-
20 ml olivového oleje
-
30 g másla
-
1 červená paprika
-
2 stroužky česneku
-
1 balení baby špenátu nebo mraženého špenátu
-
60 g zakysané smetany
-
20 g parmezánu
-
100 ml smetany 31%
-
sůl, pepř
