Filety z aljašky se smetanovou omáčkou

25min

Příprava pokrmu

Papriku nakrájíme na kostičky a restujeme na pánvi s olivovým olejem. Přidáme na plátky pokrájený česnek a po chvíli špenát. Přidáme obě smetany a parmezán. Dochutíme solí a pepřem. Povaříme cca 5 minut. Filety opečeme na pánvi z obou stran cca 3 minuty. Přidáme máslo a dochutíme solí. Servírujeme se smetanovou omáčkou.

suroviny

  • 2 porce, 25 minut
  • 1 bal Filety z Aljašky Nowaco 400 g
  • 20 ml olivového oleje
  • 30 g másla
  • 1 červená paprika
  • 2 stroužky česneku
  • 1 balení baby špenátu nebo mraženého špenátu
  • 60 g zakysané smetany
  • 20 g parmezánu
  • 100 ml smetany 31%
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.