Filety z mořské štiky na pomerančích
Filety z mořské štiky na pomerančích s jarní cibulkou, koriandrem a zámeckou zeleninovou směsí
Z olivového oleje, medu, soli, pepře, nasekaného koriandru, šťávy z limetky a pomeranče si připravíme marinádu, ve které necháme filety z mořské štiky Nowaco alespoň půl hodiny marinovat.
Pomeranč oloupeme na dílky a opékáme na rozpálené pánvi společně s filety z mořské štiky Nowaco a na kolečka nakrájenou jarní cibulkou cca 5 minut z každé strany. Během pečení potíráme marinádou.
Mezitím uvaříme v osolené vodě Zámeckou zeleninovou směs doměkka. Podáváme společně s filety z mořské štiky Nowaco, pomeranči a Zámeckou zeleninovou směsí.
Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
350 g filet z mořské štiky premium NOWACO
-
350 g zámecké zeleniny premium NOWACO
-
2 ks jarní cibulky
-
2 lžíce olivového oleje
-
sůl a pepř
-
Šťáva z jednoho pomeranče
-
Šťáva z jedné limetky
-
1 pomeranč
-
2 lžíce medu
-
Hrst čerstvého koriandru