Hovězí vývar s jemnou francouzskou zeleninou
Hovězí vývar s jemnou francouzskou zeleninou
Kosti a maso zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Dostatečně osolíme. Přidáme nové koření, bobkový list a vaříme na mírném ohni cca 4 hodiny. Poté vložíme oloupanou cibuli, česnek, bylinky, skořici a jemnou francouzskou zeleninu Nowaco. Pozvolna vaříme dalších 60 minut. Nakonec nasypeme nudle a odstavíme.
Suroviny:
4 porce, 15 + 5 hodin vaření
-
1 balení jemné francouzské zeleniny Nowaco
-
nudle do polévky
-
2 kg hovězích žeber a morkových kostí
-
5 kuliček nového koření
-
2 bobkové listy
-
sůl
-
4 l vody
-
0,5 lžičky skořice
-
libeček
-
1 cibule
-
3 stroužky česneku
-
hladkolistá petržel