Hovězí vývar s jemnou francouzskou zeleninou

Hovězí vývar s jemnou francouzskou zeleninou

Kosti a maso zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Dostatečně osolíme. Přidáme nové koření, bobkový list a vaříme na mírném ohni cca 4 hodiny. Poté vložíme oloupanou cibuli, česnek, bylinky, skořici a jemnou francouzskou zeleninu Nowaco. Pozvolna vaříme dalších 60 minut. Nakonec nasypeme nudle a odstavíme.

Suroviny:

4 porce, 15 + 5 hodin vaření 

  • 1 balení jemné francouzské zeleniny Nowaco

  • nudle do polévky

  • 2 kg hovězích žeber a morkových kostí

  • 5 kuliček nového koření

  • 2 bobkové listy

  • sůl

  • 4 l vody

  • 0,5 lžičky skořice

  • libeček

  • 1 cibule

  • 3 stroužky česneku

  • hladkolistá petržel