Letní zeleninový salát s kalamáry

25min

Příprava pokrmu

Ledový salát natrháme, papriku, ředkvičky a rajčata nakrájíme na malé kousky. Zeleninu smícháme s rukolou, olivovým olejem, solí, pepřem, kapary a octem. V oleji usmažíme kalamárové kroužky Nowaco dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem pokapané citronem.

suroviny

  • 1 balení kalamárových kroužků Nowaco
  • 200 ml oleje na smažení
  • 400 g rukoly
  • půlka ledového salátu
  • 10 ředkviček
  • 12 cherry rajčat
  • 1 žlutá paprika
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce jablečného octa
  • sůl, pepř
  • 12 větších kaparů
  • 1 citron

Produkty použité v tomto receptu

Kalmárové kroužky v těstíčku 400 g