Okouník s kapary a brokolicí
Okouník s kapary a brokolicí
Česnek nakrájíme na tenké plátky a orestujeme na olivovém oleji dozlatova. Přidáme kapary a zalijeme bílým vínem. Poté do omáčky vložíme máslo. Ochutíme solí a pepřem. Brambory uvaříme do poloměkka v osolené vodě. Po uvaření rozpůlíme a společně s nakrájenou brokolicí opečeme na olivovém oleji. Okouníka osolíme, opepříme a restujeme na oleji z obou stran 3 minuty. Podáváme přelité omáčkou.
Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
1 balení filet Okouníka Nowaco
-
40 g kapar
-
80 g másla
-
2 dcl bílého vína
-
1 stroužek česneku
-
200 g brokolice
-
100 g grenaille brambor
-
sůl, pepř
-
olivový olej