Paella s mořskými plody
Paella s mořskými plody
Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájený česnek. Přidáme nakrájená kuřecí stehna, tymián, cibuli, rajčata, bílé víno a papriku nakrájenou na plátky. Okořeníme šafránem a červenou paprikou. Přisypeme rýži a zalijeme vývarem. Když je rýže poloměkká, posypeme mořským koktejlem Nowaco a lehce do rýže zamícháme. Přikryjeme a vaříme až je rýže měkká.

Suroviny:
4 porce, 60 minut
-
2 kuřecí stehna
-
1 balení mořského koktejlu Nowaco
-
500 g rýže arborio
-
200 ml bílého vína
-
1,5 l vývaru
-
2 červené papriky
-
1 cibule
-
400 g loupaných rajčat
-
tymián
-
šafrán
-
olivový olej
-
červená paprika – koření
