Paella s mořskými plody

Paella s mořskými plody

Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájený česnek. Přidáme nakrájená kuřecí stehna, tymián, cibuli, rajčata, bílé víno a papriku nakrájenou na plátky. Okořeníme šafránem a červenou paprikou. Přisypeme rýži a zalijeme vývarem. Když je rýže poloměkká, posypeme mořským koktejlem Nowaco a lehce do rýže zamícháme. Přikryjeme a vaříme až je rýže měkká.

Suroviny:

4 porce, 60 minut

  • 2 kuřecí stehna

  • 1 balení mořského koktejlu Nowaco

  • 500 g rýže arborio

  • 200 ml bílého vína

  • 1,5 l vývaru

  • 2 červené papriky

  • 1 cibule

  • 400 g loupaných rajčat

  • tymián

  • šafrán

  • olivový olej

  • červená paprika – koření