Pangas s chilli a medem

Pangas s chilli a medem

V hrnci rozehřejeme cukr, 20 ml vody a necháme zkaramelizovat. Přidáme sójovou omáčku, sušený česnek, sušený zázvor, nakrájenou chilli papričku, med a zbytek vody. Zahustíme solamylem. Květák nakrájíme na větší kusy, okru na silnější kolečka, osolíme, opepříme a restujeme na oleji. Pangase Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s olejem z obou stran. Pangase Nowaco servírujeme se zeleninou, omáčkou a nasekanou petrželí.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 1 balení pangase Nowaco

  • 100 g cukru

  • 120 ml sójové omáčky

  • 120 ml vody

  • 20 g medu

  • 1 chilli paprička

  • 1 lžíce sušeného česneku

  • 1 lžíce sušeného zázvoru

  • 1 lžíce solamylu

  • 250 g květáku

  • 200 g okry

  • olivový olej

  • 2 lžíce másla

  • sůl, pepř

  • hrst petržele