Pangas s chilli a medem
Pangas s chilli a medem
V hrnci rozehřejeme cukr, 20 ml vody a necháme zkaramelizovat. Přidáme sójovou omáčku, sušený česnek, sušený zázvor, nakrájenou chilli papričku, med a zbytek vody. Zahustíme solamylem. Květák nakrájíme na větší kusy, okru na silnější kolečka, osolíme, opepříme a restujeme na oleji. Pangase Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s olejem z obou stran. Pangase Nowaco servírujeme se zeleninou, omáčkou a nasekanou petrželí.
Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
1 balení pangase Nowaco
-
100 g cukru
-
120 ml sójové omáčky
-
120 ml vody
-
20 g medu
-
1 chilli paprička
-
1 lžíce sušeného česneku
-
1 lžíce sušeného zázvoru
-
1 lžíce solamylu
-
250 g květáku
-
200 g okry
-
olivový olej
-
2 lžíce másla
-
sůl, pepř
-
hrst petržele