Pstruh na gril se salátem ze spálených paprik a variací rajčat

Pstruh na gril se salátem ze spálených paprik a variací rajčat

Celé papriky pečeme v předehřáté troubě při 200 °C cca 15 minut. Po vystydnutí oloupeme a vykrojíme střed. Rajče a cibuli nakrájíme na plátky, cherry rajčata rozpůlíme. V misce smícháme 200 ml olivového oleje, šťávu z citronu, bílý vinný ocet, moučkový cukr a sůl. Oloupané papriky nakrájíme na větší kusy. Veškerou zeleninu smícháme s dresinkem. Na pánvi s olivovým olejem či grilu orestujeme pstruhy na gril Nowaco. Servírujeme se salátem ozdobené nakrájenými sušenými rajčaty a kapary.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 1 balení pstruha Nowaco

  • 1 zelená paprika

  • 1 červená paprika

  • 1 žlutá paprika

  • hrst cherry rajčat

  • 1 rajče

  • 1 menší červená cibule

  • 250 ml olivového oleje

  • šťáva z jednoho citronu

  • špetka moučkového cukru

  • špetka soli

  • 1 lžička bílého vinného octa

  • 1 lžíce sušených rajčat

  • 1 lžička kapar