Pstruh na gril se salátem ze spálených paprik a variací rajčat

30min

Příprava pokrmu

Celé papriky pečeme v předehřáté troubě při 200 °C cca 15 minut. Po vystydnutí oloupeme a vykrojíme střed. Rajče a cibuli nakrájíme na plátky, cherry rajčata rozpůlíme. V misce smícháme 200 ml olivového oleje, šťávu z citronu, bílý vinný ocet, moučkový cukr a sůl. Oloupané papriky nakrájíme na větší kusy. Veškerou zeleninu smícháme s dresinkem. Na pánvi s olivovým olejem či grilu orestujeme pstruhy na gril Nowaco. Servírujeme se salátem ozdobené nakrájenými sušenými rajčaty a kapary.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 1 balení pstruha Nowaco
  • 1 zelená paprika
  • 1 červená paprika
  • 1 žlutá paprika
  • hrst cherry rajčat
  • 1 rajče
  • 1 menší červená cibule
  • 250 ml olivového oleje
  • šťáva z jednoho citronu
  • špetka moučkového cukru
  • špetka soli
  • 1 lžička bílého vinného octa
  • 1 lžíce sušených rajčat
  • 1 lžička kapar

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.