Pstruh pečený v bylinkové krustě

kategorie:

40min

Příprava pokrmu

Postup na bylinkovou krustu:

Lístky bylinek otrháme ze stonků. V případě pažitky ji lehce nasekáme a vložíme do mixéru společně s nalámaným toastovým chlebem. Osolíme, opepříme, přilijeme olivový olej a nastrouháme citronovou kůru. Celou směs důkladně rozmixujeme do světle zelené kompaktní směsi.

Postup pro pstruha:

Pstruha Nowaco zevnitř osolíme a opepříme. Důkladně pokryjeme vrstvou bylinkové krusty a zapečeme v troubě při 180 °C cca 20 minut.

Servírujeme společně se zeleninovou směsí Nowaco dle vlastního výběru, kterou opečeme na pánvi na větším množství másla.

suroviny

  • 4 porce, 40 minut
  • 300 g toastového chleba
  • snítka čerstvé pažitky, bazalky, petrželky, máty
  • 1 citron
  • 50 ml olivového oleje
  • sůl
  • 2 balení pstruha Nowaco
  • Přílohová směs mražené zeleniny Nowaco
  • máslo
  • sůl
  • pepř

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.