Pstruh s mandlemi, bramborami, kapary a růžičkovou kapustou

30min

Příprava pokrmu

Brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Česnek nakrájíme na tenké plátky a restujeme na pánvi s olivovým olejem spolu s mandlemi dozlatova. Přidáme kapary, bílé víno a máslo. Růžičkovou kapustu a brambory rozkrojíme napůl, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Pstruha Nowaco osolíme a opékáme na pánvi s olivovým olejem ze všech stran dozlatova. Servírujeme se zeleninou, máslovou emulzí s kapary a nasekanou petrželí.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 1 balení Pstruh Nowaco
  • 3 lžíce mandlových plátků
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce malých kapar
  • 50 g másla + na opékání
  • 1.5 dcl bílého vína
  • 200 g růžičkové kapusty
  • 200 g grenaille brambor
  • sůl, pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • hrst petržele

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.