Ragú s aljašskou treskou, chorizem, fazolemi a zeleninou

Ragú s aljašskou treskou, chorizem, fazolemi a zeleninou

Cibuli a papriku nakrájíme na tenké proužky, česnek na plátky, mrkev na kolečka, chorizo na kostičky. Cibuli a chorizo orestujeme na olivovém oleji, přidáme papriku, mrkev, česnek, fazole, rajčata a vývar. Dochutíme cukrem, octem, solí a pepřem. Chvíli povaříme. Aljašskou tresku svíčkovou Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji z obou stran. Servírujeme společně s fazolovým ragú.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 1 balení aljašské tresky svíčkové Nowaco

  • 1 žlutá paprika

  • 1 cibule

  • 2 stroužky česneku

  • 100 g černých konzervovaných fazolí

  • 1 menší mrkev

  • 1 plechovka rajčat

  • 100 g choriza

  • olivový olej

  • 1 lžíce cukru

  • 2 lžíce bílého vinného octa

  • 150 ml vody nebo vývaru

  • sůl, pepř