Ryba Mahi Mahi v podmáslí
Ryba Mahi Mahi v podmáslí
Filety osolíme, opepříme a necháme alespoň 24 hodin odležet v podmáslí. Na remuládu smícháme smetanu, majonézu, hořčici a najemno nakrájené bylinky. Dochutíme solí a pepřem.
Hladkou mouku si promícháme s kořením a ve směsi obalíme odleželé filety. Vrstvu podmáslí neodstraňujeme, aby se nám vytvořila hezká krusta. Smažíme ve vysoké vrstvě oleje do zlatova a hned po vyndání poklademe plátkem másla.
Brambory grenaille uvaříme v osolené vodě a před podáváním opečeme na másle. Posypeme je nasekanou jarní cibulkou a podáváme s remuládou.
Suroviny:
4 porce, 60 minut
-
4 filety Mahi Mahi Nowaco
-
0,5 l podmáslí
-
800 g brambor grenaille
-
jarní cibulka
-
80 g másla
-
150 g hladké mouky
-
mletá uzená paprika
-
sušený mletý česnek
-
mletý kmín
-
pepřolej
Na remuládu:
-
50 g majonézy
-
50 g zakysané smetany
-
snítka libečku, pažitky a petrželky
-
20 g dijonské hořčice