Rybí tomatová polévka s pangasem
Rybí tomatová polévka s pangasem
Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky a orestujeme v hrnci na olivovém oleji. Přidáme rozmačkaný česnek, na kolečka nakrájené olivy, kapary, drcená rajčata a vývar. Vaříme cca půl hodiny. Pangas filety osolíme, opepříme a pečeme v troubě při 160 °C 15-20 minut. Upečenou rybu nakrájíme na kostičky a vložíme při servírování do talíře s polévkou.

Suroviny:
4 porce, 50 minut
- 150 g Pangas filetů bez kůže Nowaco
- 2 červené cibule
- 2 lžíce olivového oleje
- 300 g drcených rajčat
- 3 stroužky česneku
- 1 menší celer
- 100 g mrkve
- 1 hrst černých oliv
- 1 hrst kapary
- 500 ml rybího vývaru (pokud nemáme, použijeme zeleninový)
- 1 lžička citrónové šťávy
- 1 lžička limetkové šťávy
- mletý zázvor
- sůl
- pepř
- cukr dle chuti
