Salát s bretaňskou zeleninou, jablkem a řapíkatým celerem

Salát s bretaňskou zeleninou, jablkem a řapíkatým celerem

V misce smícháme olivový olej, obě hořčice a med. Salát little gem rozdělíme na čtvrtky, jablka nakrájíme na větší kusy, řapíkatý celer na tenké proužky. Vše smícháme s dresinkem, přidáme uvařenou bretaňskou zeleninu Nowaco a ještě jednou promícháme. Dle chuti osolíme. Vlašské ořechy zlehka orestujeme, nasekáme a nasypeme do salátu.

Suroviny:

2 porce, 15 minut

  • 1 balení bretaňské zeleniny Nowaco

  • 150 g jablek

  • 100 g řapíkatého celeru

  • 150 g salátu little gem

  • 20 g vlašských ořechů

  • 50 ml olivového oleje

  • 10 g dijonské hořčice

  • 10 g hrubozrnné hořčice

  • 20 g medu

  • sůl