Salát z jarní směsi s alsaským dresinkem

Salát z jarní směsi s alsaským dresinkem

V hrnci vyvaříme bílé víno na množství 150 ml. Poté smícháme víno se slunečnicovým olejem, olivovým olejem, dijonskou hořčicí, hrubozrnnou hořčicí, medem, bílým vinným octem, špetkou soli a černým pepřem. Směs důkladně rozmixujeme do hladka. Čekanku a růžičkovou kapustu natrháme na listy, cherry rajčata rozpůlíme a vše smícháme s rozmrazenou jarní zeleninou Nowaco. Přidáme alsaský dresink, dobře promícháme a můžeme podávat.

Suroviny:

2 porce, 20 minut

  • 1 balení jarní směsi Nowaco

  • 2 červené čekanky

  • 8 cherry rajčat

  • 5 růžičkové kapusty

  • 0,5 l bílého vína

  • 100 ml slunečnicového oleje

  • 20 ml olivového oleje

  • 1,5 lžíce dijonské hořčice

  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice

  • 1 lžíce medu

  • 1 lžička bílého vinného octu

  • sůl, pepř