Slaný koláč s mořským koktejlem, olivami a cibulí

Slaný koláč s mořským koktejlem, olivami a cibulí

Smetanu smícháme s tymiánem a muškátovým oříškem. Dle chuti osolíme. Cibuli nakrájíme na tenké plátky. Listové těsto rozložíme na plech a potřeme ochucenou smetanou. Necháme nepotřené pouze okraje těsta. Posypeme cibulí, mořským koktejlem Nowaco a olivami. Zakápneme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 20 minut.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 1 balení listového těsta

  • 1 balení mořského koktejlu Nowaco

  • 250 g zakysané smetany

  • 10 g tymiánu

  • 1 cibule

  • 1 g muškátového oříšku

  • 60 g černých oliv

  • 20 ml olivového oleje

  • sůl, pepř