Slaný koláč s mořským koktejlem, olivami a cibulí
Slaný koláč s mořským koktejlem, olivami a cibulí
Smetanu smícháme s tymiánem a muškátovým oříškem. Dle chuti osolíme. Cibuli nakrájíme na tenké plátky. Listové těsto rozložíme na plech a potřeme ochucenou smetanou. Necháme nepotřené pouze okraje těsta. Posypeme cibulí, mořským koktejlem Nowaco a olivami. Zakápneme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 20 minut.
Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
1 balení listového těsta
-
1 balení mořského koktejlu Nowaco
-
250 g zakysané smetany
-
10 g tymiánu
-
1 cibule
-
1 g muškátového oříšku
-
60 g černých oliv
-
20 ml olivového oleje
-
sůl, pepř