Smažená rýže s Wok zeleninou, pomerančem a trhaným vepřovým masem

Smažená rýže s Wok zeleninou, pomerančem a trhaným vepřovým masem

Rýži a trhané maso uvaříme dle návodu. Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky a orestujeme na pánvi s olivovým olejem dozlatova. Přidáme Wok zeleninu Nowaco, pomeranč nakrájený na kostičky a chvíli povaříme. V misce smícháme sójovou omáčku, med, cukr, ústřicovou omáčku, sezamový olej, sušený česnek a zázvor. Uvařenou rýži přidáme k zelenině, smícháme s nasekanou pažitkou a zalijeme omáčkou. Servírujeme s trhaným masem posypané koriandrem.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 150 g rýže

  • 1 pomeranč

  • 1 balení Wok zeleniny Nowaco

  • 4 lžíce sójové omáčky

  • 2 lžičky ústřicové omáčky

  • 1 lžička sezamového oleje

  • špetka sušeného česneku

  • špetka sušeného zázvoru

  • 2 lžíce medu

  • 1 lžička cukru

  • hrst koriandru

  • hrst pažitky

  • 1 cibule

  • 1 balení kupovaného vepřového trhaného masa

  • sůl, pepř