Smažená rýže s Wok zeleninou, pomerančem a trhaným vepřovým masem

30min

Příprava pokrmu

Rýži a trhané maso uvaříme dle návodu. Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky a orestujeme na pánvi s olivovým olejem dozlatova. Přidáme Wok zeleninu Nowaco, pomeranč nakrájený na kostičky a chvíli povaříme. V misce smícháme sójovou omáčku, med, cukr, ústřicovou omáčku, sezamový olej, sušený česnek a zázvor. Uvařenou rýži přidáme k zelenině, smícháme s nasekanou pažitkou a zalijeme omáčkou. Servírujeme s trhaným masem posypané koriandrem.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 150 g rýže
  • 1 pomeranč
  • 1 balení Wok zeleniny Nowaco
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžičky ústřicové omáčky
  • 1 lžička sezamového oleje
  • špetka sušeného česneku
  • špetka sušeného zázvoru
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžička cukru
  • hrst koriandru
  • hrst pažitky
  • 1 cibule
  • 1 balení kupovaného vepřového trhaného masa
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

WOK Classic 350 g