Studené lečo s fazolkami, estragonem a Aljašskou treskou

Studené lečo s fazolkami, estragonem a Aljašskou treskou

Papriky a cibuli nakrájíme na větší kusy a orestujeme v hrnci s olivovým olejem. Cherry rajčata rozpůlíme, přidáme k zelenině a restujeme další 2 minuty. Poté přilijeme konzervovaná rajčata a povaříme 10–12 minut. Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem. Do leča hodíme najemno nakrájený estragon a fazolové lusky Nowaco. Servírujeme s na másle orestovanou Aljašskou treskou Nowaco.

Suroviny:

2 porce, 30 minut

  • 4 filety Aljašské tresky Nowaco

  • 2 žluté papriky

  • 2 červené papriky

  • 1 cibule

  • 6 cherry rajčat 

  • 100 g fazolových lusků Nowaco

  • 0,5 plechovky konzervovaných rajčat

  • sůl

  • pepř

  • větvička estragonu

  • 3 lžíce olivového oleje 

  • 1 lžíce bílého vinného octa

  • 1 lžička cukru