Studené lečo s fazolkami, estragonem a Aljašskou treskou
Studené lečo s fazolkami, estragonem a Aljašskou treskou
Papriky a cibuli nakrájíme na větší kusy a orestujeme v hrnci s olivovým olejem. Cherry rajčata rozpůlíme, přidáme k zelenině a restujeme další 2 minuty. Poté přilijeme konzervovaná rajčata a povaříme 10–12 minut. Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem. Do leča hodíme najemno nakrájený estragon a fazolové lusky Nowaco. Servírujeme s na másle orestovanou Aljašskou treskou Nowaco.
Suroviny:
2 porce, 30 minut
-
4 filety Aljašské tresky Nowaco
-
2 žluté papriky
-
2 červené papriky
-
1 cibule
-
6 cherry rajčat
-
100 g fazolových lusků Nowaco
-
0,5 plechovky konzervovaných rajčat
-
sůl
-
pepř
-
větvička estragonu
-
3 lžíce olivového oleje
-
1 lžíce bílého vinného octa
-
1 lžička cukru