Treska s omáčkou z kapar a bylinek s mini mrkví
Treska s omáčkou z kapar a bylinek s mini mrkví
Tresku osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme zprudka z obou stran na olivovém oleji a vyndáme. Do pánve vložíme nasekané bylinky a kapary. Prohřejeme a zalijeme zeleninovým vývarem. Stáhneme z ohně a vmícháme do vlažné omáčky máslo. Servírujeme s ohřátou mini mrkví Nowaco smíchanou s máslem, solí a pepřem.

Suroviny:
2 porce, 25 minut
-
2 filety z tresky Nowaco
-
olivový olej
-
20 g kapar v nálevu
-
snítka pažitky, kopru, rozmarýnu a bazalky
-
300 g mini mrkve Nowaco
-
50 g másla
-
hladká mouka na obaleni
-
100 ml zeleninového vývaru
-
1 citron
