Treska s omáčkou z kapar a bylinek s mini mrkví

Treska s omáčkou z kapar a bylinek s mini mrkví

Tresku osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme zprudka z obou stran na olivovém oleji a vyndáme. Do pánve vložíme nasekané bylinky a kapary. Prohřejeme a zalijeme zeleninovým vývarem. Stáhneme z ohně a vmícháme do vlažné omáčky máslo. Servírujeme s ohřátou mini mrkví Nowaco smíchanou s máslem, solí a pepřem.

Suroviny:

2 porce, 25 minut

  • 2 filety z tresky Nowaco

  • olivový olej

  • 20 g kapar v nálevu

  • snítka pažitky, kopru, rozmarýnu a bazalky

  • 300 g mini mrkve Nowaco

  • 50 g másla

  • hladká mouka na obaleni

  • 100 ml zeleninového vývaru

  • 1 citron