Treska s omáčkou z kapar a bylinek s mini mrkví

25min

Příprava pokrmu

Tresku osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme zprudka z obou stran na olivovém oleji a vyndáme. Do pánve vložíme nasekané bylinky a kapary. Prohřejeme a zalijeme zeleninovým vývarem. Stáhneme z ohně a vmícháme do vlažné omáčky máslo. Servírujeme s ohřátou mini mrkví Nowaco smíchanou s máslem, solí a pepřem.

suroviny

  • 2 porce, 25 minut
  • 2 filety z tresky Nowaco
  • olivový olej
  • 20 g kapar v nálevu
  • snítka pažitky, kopru, rozmarýnu a bazalky
  • 300 g mini mrkve Nowaco
  • 50 g másla
  • hladká mouka na obaleni
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 1 citron

Produkty použité v tomto receptu

Treska svíčková 400 g